Tabor za otroke Kako ukrotiti svojega zmaja?

cof

Vsi vemo, da obstaja mnogo različnih zmajev, a najbolj pogosti so tisti, ki bruhajo ogenj. V zadnjih dneh je na obalo prišel še prav posebej divji zmaj. Ime mu je Srdomir. Stalno bruha ogenj, pa si tega sploh ne želi. Ostali zmaji ga zaradi tega sploh ne marajo. Skoraj nihče več se noče z njim igrati, tistih nekaj, ki pa so mu najbolj zvesti, gredo domov pogosto opečeni in s solzami v očeh. Sprašujejo se, kako mu pomagati. Odpravi se z nami na pomoč Srdomirju, še preden se zgodi najhujše.

Na taboru bomo raziskovali našo zmožnost pomiritve samega sebe s poudarkom na krotenju lastne jeze. Spoznali bomo, da je jeza super reč, hkrati pa se bomo naučili, kako obvladati jezo, preden ona obvlada nas (metode reguliranja jeze in pomiritve).  Raziskovali in urili bomo tudi socialne in čustvene veščine,  ki so ključne veščine za uspešno življenje, saj smo ljudje odnosna bitja.

Preko dejavnosti v naravi, kot so orientacija, taborni ogenj, odprta kuhinja, pohod, ustvarjanje in razne igre se bomo posvetili tematikam čustev, čuječnosti, razumevanja sebe in sprejemanju sebe.

Divji Srdimir

Opis tabora:
Otroci so nastanjeni v centru za obšolske dejavnosti v krasnem okolju in preko različnih športnih in ustvarjalnih dejavnosti razvijajo mnoge veščine, spretnosti, znanja ter preživetvene strategije (v življenjskem in čustveno-socialnem pogledu). Z inovativnim terapevtsko-pedagoškim pristopom otroci skozi zgodbo o Divjem Srdomiru spoznavajo, da naša vedenja vplivajo na naše počutje, zelo pomembno pa vplivajo tudi na ljudi okoli nas.

Tabor za otroke: 6-12 let Termin: 27. 10. – 31. 10. 2019 (prihod v nedeljo ob 10. uri zjutraj, v četrtek (praznik) je družinski dan, starši vabljeni ob 10. uri, skupen zaključek bo ob 18. uri.
Cena: 190€ (prijave do 10. 10. 2019) oz. 210 EUR (do 20. 10.),

za vsakega naslednjega otroka iz iste družine 15 % popusta


Lokacija: Sečovlje

Organizator: ZZ Iz roda v rod, so. p., Tbilisijska 83 a, Ljubljana

                                                                                                                  
VODJI TABORA: Sabina Sopko in Matej Slavec

Z otroki bivamo in delamo strokovnjaki/terapevti za medosebne odnose
(mag. družinskih in zakonskih študij)  

Prijave zbiramo na info@izrodavrod.si

 

Število mest je omejeno na 20 otrok, zato pohitite s prijavo.

Za vprašanja smo na voljo na: po tel. na 051 662 666 ali info@izrodavrod.si

          Lepo vabljeni, Srdomir že komaj čaka.            

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *