ZA MLADOSTNIKE

“Sledi svojemu srcu, a vzemi s sabo možgane.”

– Alfred Adler

Pomembno življensko obdobje za vse

Obdobje mladostništva je eno težjih življenskih obdobji. Za mladostnike, pa tudi za vse bližnje. To je obdobje, ko se zdi, da se ves svet postavi na glavo. To je čas turbulenc, iskanja, preizkušanja, preverjanja. Ob mladostniku imajo starši priložnost za popravni izpit ali pa za utrjevanje vsega, kar so naredili dobro.

Hkrati pa je to čas, ko se počasi vse postavi na svoje mesto. Ko se iz otroka razvije mlad človek, ki je na pragu nečesa novega. Samostojnega življenja.

Včasih se v tem obdobju ljudem zdi, da ne zmorejo vsega sami. Pa naj bodo to najstniki ali pa njihovi starši, oboji  potrebujejo podporo in razumevanje. Zadostuje lahko že nekaj srečanj, da se povrne zaupanje v lastne vire moči. Kadar pa so stvari bolj zapletene, ko so stiske večje in zapleti globlji, je potrebna vključitev v terapevtski proces. Ta je lahko družinski ali individualni, pač glede na naravo težav.

Za srečanje nam pišite na e-mail info@izrodavrod.si ali pokličite na tel. 051 662 666.

Mladostnike zanimajo različne teme, porajajo se jim vprašanja, o katerih se s starši težko pogovarjajo, včasih celo verjamejo, da se nekaj dogaja samo njim. Delavnice z različnimi tematikami so odlična priložnost, da se ob vodenih dejavnostih v nevtralnem okolju išče odgovore, raziskuje in osebnostno raste.

Kdo sem je program raziskovanja osebne identitete, osebnostnega sistema, svojih sposobnosti in izzivov ter oblikovanje osebnih ciljev.

Če vas zanima več, se prijavite na novičke ali pokličite na tel. 051 662 666 ali nam pišite na info@izrodavrod.si.

Podporna skupina je prostor, kjer mladostnik spozna, da imajo tudi  drugi  podobne težave in da ni sam. To je mesto,  kjer ima priložnost izmenjati poglede in izkušnje, preveriti lastna mnenja in stališča in priti do nekaterih novih uvidov. To je prostor, kjer ni ocenjevan, obsojan, je prostor, kjer lahko pove vse, kar misli in čuti in je z vsem sprejet. Tak kot je.

Ob tem pa razvija empatijo do drugih, spoznava lastno vrednost in razvija samopodobo.

Skupina se srečuje vsakih 14 dni ob istem času. Če vas zanima več, se prijavite na novičke ali pokličite na tel. 051 662 666 ali nam piši na info@izrodavrod.si.

Ostanimo v stiku

Če bi bili radi pravočasno obveščeni, se naročite na novičke ali nam pišite na e-mail info@izrodavrod.si

Naslov: Tbilisijska 83A, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 662 666

Email: info@izrodavrod.si

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Elementor